Kombi prevoz

Ako imate malo stvari za selidbu, hoćete da preselite samo deo stvari iz vašeg stana, onda vam mi možemo pomoći u tome tako što vam obezbedimo naša kombi vozila, koja su vrlo pogodna za manje selidbe ili selidbe stvari kojima se mora pažljivo rukovati. Kombi selidbe su posebno postale popularne u Beogradu, gradu koji ima veliki broj ulica, uskih i često neprohodnih, u kojima naša kombi vozila prolaze ko od šale. Selidbe kombijem jesu oblast u kojoj smo postali pravi eksperti, već mnogo godina organizujemo selidbe širom grada, tako da ga poznajemo kao svoj džep. Naša kombi vozila su vrlo prostrana, iako na prvi pogled ne izgleda tako, začudili biste se koliko stvari može da se spakuje u jedan naš kombi. A ono što je najbitnije, adekvatno spakovane i zaštićene, vaše stvari u našem kombiju su najbezbednije na svetu.

kombi prevoz
kombi prevoz

Da biste mogli da zamislite kako bi to izgledalo i okvirno utvrdite koliko bi vaših stvari moglo stati u naše vozilo, navodimo vam sve potrebne podatke i dimenzije naših kombi vozila:
Dužina tovarnog prostora – 3,20 m
Širina tovarnog prostora – 1,80 m
Visina tovarnog prostora – 1,85 m
Ukupna nosivost – 1,5 tona
Vozila su nova, očuvana, garantuju vam bezbedan transport vaših stvari u bilo koji deo grada, do bilo kog udaljenog i nepristupačnog mesta. Naši ljudi su tu da se postaraju da sve ide po planu, da vaše stvari budu obezbeđene maksimalno i da kombi selidba protekne u najboljem redu. Jednom kada nas pozovete i dogovorite posao sa nama, budite sigurni da ćete nas uvek zvati za sve što vam bude potrebno, u vezi selidbe i transporta.
Naša kombi vozila su vama na raspolaganju u bilo koje doba dana, onda kada vam to treba, svih dana u nedelji. Tu smo za vas, pozovite nas i pustite nam da vam pokažemo koliko su nam svi klijenti značajni, jer danas selidbe kombijem se ne mogu zamisliti bez naše asistencije.

Preseljenja, transport, pakovanje, skladištenje, odnošenje, donošenje, sklapanje i demontažiranje u Beogradu, Srbiji, svuda